ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αποστολές
Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή). Ο χρόνος διεκπεραίωσης είναι η περίοδος μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν η πληρωμή σας επαληθεύεται, η παραγγελία μεταδίδεται στο κέντρο εκπλήρωσης και τα είδη προετοιμάζονται για αποστολή.

Επιστροφή – Αντικατάσταση – Αλλαγή προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος λόγω ύπαρξης ελαττώματος, μόνο εάν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα της εταιρείας, η εταιρεία υποχρεούται να κάνει την αντικατάσταση το συντομότερο δυνατόν και να σας ενημερώσει σχετικά. Τα έξοδα σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνουν την εταιρεία.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε εντός προθεσμίας 28 ημερολογιακών ημερών από την  παραλαβή των προϊόντων, υπό την ρητή προϋπόθεση ότι το προς αλλαγή προϊόν παραμένει άθικτο και αχρησιμοποίητο. Τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Όλα τα παραπάνω αφορούν σε προϊόν για το οποίο δεν έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία και έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά και μόνο για εσάς, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@atameart.gr ή στο 6932772724.

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Μακεδονίας 16Β, Τ.Κ. 57001, Θέρμη, Θεσσαλονίκη.

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να κάνετε ακύρωση αυτής.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

3. Εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή εντός 3 ημερών, το σύστημα ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία σας. Αφορά για παραγγελίες που έχει επιλεχτεί σαν τρόπος πληρωμής τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή μέσω κάρτας.

Ζημιά κατά την Μεταφορά
Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ικανοποίηση των πελατών. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται για την ποιότητα και όλες οι αποστολές ελέγχονται προσεκτικά πριν φύγουν από την αποθήκη μας.

Ελέγξτε προσεκτικά την αποστολή σας κατά την άφιξη για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει καταστραφεί κατά την αποστολή. Όλες οι αξιώσεις για κατεστραμμένα προϊόντα πρέπει να γίνονται εντός 72 ωρών από την παραλαβή του πακέτου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε λεπτομερείς πληροφορίες εάν το προϊόν σας υπέστη ζημιά κατά την αποστολή.

Καθυστέρηση και πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για την καθυστέρηση που αναμένεται να υπάρξει.

Item added to cart.
0 items - 0,00