Μια ματία στο εργαστήριο του Atame Art

Τα κοσμήματά μας αφηγούνται την ιστορία τους...

Στο εργαστήριο του Atame Art η φαντασία και η δημιουργικότητα ενώθηκαν δυναμικά για να δώσουν ζωή σε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα και έργα τέχνης.

Αφετηρία και βασικό υλικό, για τα κοσμήματα και τα διακοσμητικά μας, είναι το φυσικό ξύλο σημύδας που αποπνέει  ζεστασιά και δίνει μία ανάλαφρη αίσθηση στις δημιουργίες μας. 


Κάθε κομμάτι είναι προσεκτικά κατασκευασμένο, με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και την αξιοποίηση οργανικών και φυσικών υλικών.

Με έμπνευση από τη φύση, τις χρωματικές παλέτες των εποχών και τη σύγχρονη τέχνη, αποτυπώνουμε στο χαρτί  οργανικές και γήινες φόρμες που σε επόμενο στάδιο μετασχηματίζονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στην τελική σχεδιαστική τους μορφή.

Με σύγχρονα μηχανήματα, εξοπλισμό και έμπιστους συνεργάτες, το φυσικό ξύλο παίρνει τη μορφή που του δίνουμε με κοπή και χάραξη. Στη συνέχεια, γίνεται μια επεξεργασία δια χειρός, που προσφέρει στο ξύλινο σχηματισμένο κομμάτι ένα πρώτο φίνο και λείο αποτέλεσμα.


Ακολουθεί η ζωγραφική στο χέρι, μέσα από την οποία «ανθίζουν» απρόσμενα διάφορες συλλογές με αντιθέσεις και αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Τα ποικίλα και ζωντανά χρώματα δίνουν ζωή στα σχέδιά μας, μετατρέποντας κάθε κόσμημα και αντικείμενο σε ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Το φινίρισμα, ιδιαίτερα των κοσμημάτων, γίνεται με επίστρωση υγρού γυαλιού, η οποία επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειαστεί, ώστε να έχουμε το απόλυτο, φίνο, λείο και απαλό αποτέλεσμα.

...μια ιστορία που δίνει χρώμα και ζεστασιά στις δικές σας στιγμές.

Ως λάτρεις των φυσικών υλικών, συνοδεύουμε τις δημιουργίες μας με βαμβακερά νήματα, φυσικό δέρμα και ασήμι.

Τα κοσμήματά μας είναι εξαιρετικά ελαφριά και άνετα στη χρήση και μπορούν να συνδυαστούν ως τέλειο statement αξεσουάρ με κάθε ντύσιμο, χαρίζοντας στο στυλ σας, χρώμα και διαχρονική κομψότητα.

Item added to cart.
0 items - 0,00